Tilpasnings garanti og returneringspolitik

Tilpasnings garanti

JL In-ears garanterer pasformen af sine specialfremstillede produkter i 30 dage fra leveringsdatoen.

Vi sigter mod at få hvert specialfremstillet produkt til at passe korrekt første gang, men på grund af de præcise krav til pasformen kan der være behov for nogle justeringer.

Hvis du oplever problemer med pasformen af dit produkt, bedes du kontakte JL In-ears, der vil træffe alle rimelige skridt for at rette dem.

 

Filterudveksling

JL-Audio vil ære én gratis filterudveksling i vores PRO-serie inden for 30 dage fra leveringsdatoen.

Hvis de medfølgende dæmpningsfiltre ikke giver den korrekte mængde støjreduktion, kan de returneres til JL-audio (på din egen bekostning og risiko) og udveksles til alternative filtre.

 

Reparationer

Produkter, der ikke er dækket af ovenstående garantier, kan muligvis repareres mod betaling. Produkter kan returneres til JL In-ears, ledsaget af en dækseddel med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af fejlen eller problemet. JL In-ears vil derefter teste produktet og fremsende et uforpligtende tilbud, inklusive returforsendelse, for at rette fejlen eller problemet. Hvis du ønsker at gå videre med en citeret reparation, kræves der betaling på forhånd for arbejdet. Hvis du ikke ønsker at gå videre med reparationen, kan produktet returneres til dig. Der kan være et leveringsgebyr for returnering af reparerede produkter. Der udstedes en fornyet et (1) års garanti specifik for reparationen, medmindre andet er angivet.

 

Retunering

Ikke-specialfremstillede produkter kan returneres til refusion inden for 30 dage efter levering, forudsat at de er i 'som ny' stand og ledsages af alt originalt indhold og emballage.

Specialfremstillede produkter er undtaget fra refusioner på grund af deres specialfremstillede karakter, medmindre de er fundet at være defekte. I første omgang vil JL In-ears træffe alle rimelige skridt for at rette eventuelle fejl.